Assemblagebedrijf CMM Services

De volgende stap in laadpaalassemblage.

We assembleren en verbeteren EV laadpalen voor fabrikanten en CPO's voor maximale efficiëntie & minimale milieu-impact.

Ontdek

What’s different about us?

01    360° operationeel

Begeleid worden van begin tot eind? Wij bieden productspecifiek advies tijdens de engineeringfase en hanteren geoptimaliseerde inkoopprocessen. Bespaar kosten met ons slimme voorraadbeheer & de voordelige inkoop van onderdelen. En onze innovatieve assemblagetechnieken verzorgen foutloze producten van hoge kwaliteit voor jouw merk.

Laadpaal assembleren bij assemblagebedrijf CMM Services

02    Kwaliteitsborging

We hechten veel waarde aan kwaliteits- en veiligheidsprotocollen. Ons proces is gebaseerd op foutloze productie, wat bijdraagt aan het maximaliseren van jouw uptime. Zo voldoe je altijd aan de klantvraag en weet je zeker dat je producten 100% betrouwbaar zijn.

Kwaliteitscontrole bij assemblagebedrijf CMM Services

03    Samenwerking op maat

Naast assemblage voegen we proactief waarde toe aan jouw strategie. Tijdens alle fasen van het assemblageproces wijzen we mogelijkheden aan om het product te verbeteren. Denk aan kostenverlaging of het toekomstbestendig maken van je productassortiment. Bovendien kun je met onze unieke boutique-aanpak allerlei modellen en types in verschillende aantallen (her)configureren.

Laadpaal quickscan bij assemblagebedrijf CMM Services

Onze oplossingen

Als full-service assemblagebedrijf leveren we alle diensten die nodig zijn gedurende de hele levenscyclus van een laadpaal. Hiermee dragen we bij aan de doelstellingen van jouw bedrijf. We ontzorgen in alles, van ontwerp en engineering tot aan reparatie en renovatie. We zijn de one-stop shop die jouw bedrijf met 100% betrokkenheid vooruit helpt.

We zetten functionele eisen om in technische oplossingen. In samenwerking met Scope Design zorgen we dat jouw EV-laadstations zowel praktisch als aantrekkelijk zijn.

arrow down
1
Design & Engineering

Onze Quickscan analyseert en identificeert verbeteringen om de kwaliteit te verhogen, fouten te verlagen, kosten te reduceren en assemblage te optimaliseren.

arrow down
2
Quick Scan

We optimaliseren de keten door zorgvuldige selectie van leveranciers en efficiënte inkoop, afgestemd op jouw productiebehoeften.

arrow down
3
Inkoop

Ons proces in 8 stappen zorgt voor foutloze assemblage. Elk EV-laadstation wordt grondig getest en gedocumenteerd voor gegarandeerde kwaliteit.

arrow down
4
Assemblage, Testen & Certificering

Wij beheren jouw voorraad en regelen de wereldwijde distributie, met duidelijke oplossingen voor opslag en verzending.

arrow down
5
Opslag & Distributie

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en renoveren van alle EV-laadstations die we produceren, gericht op functionaliteit en duurzaamheid.

arrow down
6
Repair & Refurbishment

Onze strategische leveranciers

ABB
Anziplast
CCL Design
Eaton Corporation
HellermanTyton
Helukabel
ITEQ
Intramco
KPN
Mennekes
Phoenix
RST Elektronik
SICK
Siemens
Spelsberg
TOPA
WURTH

"Als full-service assemblagebedrijf gespecialiseerd in laadpalen ondersteunt CMM Services fabrikanten en CPO's in hun doelstellingen. Dit doen we door met onze kennis en ervaring proactief bij te dragen aan de ontwikkeling van een stabiele en betrouwbare laadinfrastructuur.” 

Menno Zorn
Uitvoerend Directeur

“Mijn focus ligt altijd op flexibele, klantgerichte processen en ik ben erg trots op ons voortdurende streven naar uitmuntendheid op het gebied van normen, certificeringen en audits. Voor mij weerspiegelt dit ons streven naar kwaliteit en een duurzame toekomst."”

Michael Dirks
Operationeel Directeur
Assemblagebedrijf CMM Services
Assemblage partner EV Box
Assemblage medewerker houdt laadpaal bekabeling vast
Assemblage medewerker monteert laadpaal
Vrolijke assemblage medewerker bij CMM Services
EV Laadstation printplaat

Certificeringen

Op dit moment zijn we ISO-9001 gecertificeerd. ISO-14001, ISO-27001 en ISO-45001 zijn ingediend en zullen in het eerste of tweede kwartaal van 2024 worden afgerond. We zijn UL-gecertificeerd en onze IATF-certificering komt eraan in het tweede kwartaal van 2024.

ISO-9001
ISO-14001
ISO-27001
ISO-45001
UL Listed
IATF 16949

Ontmoet ons team

Hans Lamme Managing Director CMM Services

In mijn begintijd als directeur heb ik ons zien sleutelen aan de eerste prototypes van laadpalen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volledig uitgeruste assemblagefabriek die zich uitsluitend bezighoudt met laadpalen. Dat we inmiddels een deskundige hoofdrolspeler zijn in de markt - met een jaarlijkse productiecapaciteit van 150.000 laadpalen - vult me wel met enige trots. Hoe klanten en collega's mij zouden omschrijven? Samenwerkend, detailgericht en productgericht, met toch wel een flink aanhoudende passie voor reverse engineering.

Hans Lamme
Algemeen Directeur
Micheal Dirks Operations Director CMM Services

In mijn rol als operationeel directeur krijg ik de kans om strategische vraagstukken te combineren met praktisch leiderschap. De EV markt verandert geregeld; het is mijn taak om het team door deze uitdagingen heen te loodsen en de nieuwe klanten een plek te geven tussen onze bestaande accounts. Flexibel en klantgericht handelen vind ik enorm belangrijk en ik ben trots dat we als bedrijf bovenop onze normeringen, certificeringen en audits zitten.

Michael Dirks
Operationeel Directeur
Menno Zorn Executive Director CMM Services

Gedreven door een diepe passie voor ondernemerschap zet ik met veel trots mijn coaching, sales, operations en relatiemanagement ervaring in voor CMM. Met jarenlange ervaring op het gebied van engineering, inkoop, assemblage en distributie, onderscheidt onze focus op foutloze productie ons en maakt ons de belangrijkste assemblagespecialist voor EV-laden in Nederland. Met oplossingen op maat en massaproductie tot 150.000 eenheden per jaar, zal onze toewijding aan kwaliteit je vooruit helpen.

Menno Zorn
Uitvoerend Directeur
Monique Lamme HR en Financieel Directeur CMM Services

Dankzij mijn uitgebreide achtergrond in personeelszaken heb ik de HR afdeling van CMM vanaf het begin kunnen opbouwen. Ik geloof in empathisch leiderschap en een gezonde, inclusieve bedrijfscultuur waar medewerkers zich gehoord en begrepen voelen. Daarnaast richt ik mij - samen met het het MT en accounting - op het behouden van de financiële gezondheid en de operationele efficiëntie van ons bedrijf. Het herkennen van dagelijkse kansen om de bedrijfsgroei te stimuleren geeft me veel voldoening. Mijn belangrijkste doel? Om een ondersteunende kracht te zijn voor ons team. Wat er ook gebeurt, mijn deur staat altijd open.

Monique Lamme
HR en Financieel Directeur
Rob ter Haar Quality Officer CMM Services

Met jarenlange ervaring bij CMM Services in verschillende functies, heb ik een oog ontwikkeld voor kwaliteit met betrekking tot producten en processen. Door middel van PFMEA, Control Plan, Inkomende Inspecties, het managen van kwaliteitsklachten en het delegeren van werkinstructies, borg ik het kwaliteitsniveau van alle geproduceerde producten. Samenwerken met klanten om de kwaliteit van hun producten en leveranciers te verbeteren geeft mij net zoveel energie als samenwerken met onze operators om de kwaliteit en efficiëntie van onze productieprocessen te verbeteren. Natuurlijk vind ik het ook leuk om een positieve invloed te hebben op de energietransitie die de wereld nodig heeft.

Rob ter Haar
Kwaliteit Manager
Zafer Ugurlu Production Line Leader CMM Services

Zafer Ugurlu
Lead Productielijn

Onze vacatures

Bij CMM bieden we volop mogelijkheden om je carrière te starten of verder uit te bouwen.

Menno Zorn

Klaar voor de volgende stap? Neem contact op met Menno.

We zijn zeer betrokken bij het in kaart brengen van de volle potentie van jouw product. Plan een gratis productscan en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact op!
* verplichte velden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.