Full-service expert in laadpaalassemblage

Bij CMM Services bieden we de flexibiliteit om efficiënt om te gaan met vaste kosten én gemakkelijk te schakelen tussen productieaantallen en types. Daarnaast helpen we met de ommerciële positionering & technische verbeteringen van de laadpaal.

 • Kwalitatief hoogstaande productie in de afgelopen drie jaar
 • Vermindering van productie-, arbeids- en materiaalkosten
 • Flexibel, kwalitatief én snel op- en afschalen
Ik wil meer informatie

Onze assemblagediensten

Je produceert laadpalen of beheert dezean heb je baat bij een full-service assemblagepartner die strategisch, technisch én operationeel sterk onderlegd is. Wij denken graag mee.

1

Design & Engineering

We zetten functionele eisen om in technische oplossingen. In samenwerking met Scope Design zorgen we dat jouw laadpalen praktisch & aantrekkelijk zijn.

2

Quick Scan

Met onze Quick Scan identificeren we binnen 4 dagen de verbetermogelijkheden van jouw laadpaal. Hogere kwaliteit, lagere foutmarge en optimale assemblage.

3

Inkoop

We optimaliseren de keten door zorgvuldige selectie van leveranciers en efficiënte inkoop, afgestemd op jouw productiebehoeften.

4

Assemblage, Testen & Certificeren

Digitale controle per stap zorgt voor foutloze assemblage. Elke laadpaal wordt grondig getest en gedocumenteerd om de garantie en kwaliteit te waarborgen.

5

Opslag & Distributie

Wij beheren jouw voorraad en regelen de wereldwijde distributie, met heldere oplossingen voor opslag en verzending. Geen zorgen achteraf.

6

Repair & Refurbishment

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en refurbishen van alle laadpalen die we produceren. Functionaliteit en duurzaamheid staan bij ons op één.

Onze laadpalen hebben 0% downtime, dankzij de assemblagewerkzaamheden van CMM Services

Laadpalen zijn storingsgevoelig. Door vroegtijdig inzicht te krijgen in kwetsbaarheden, zoals X, Y en Z, kun je storingen voorkomen en de betrouwbaarheid van jouw laadpalen aanzienlijk verbeteren.

NAAM

BEDRIJF / FUNCTIE

Fabrikanten en CPO’s die hun assemblage aan ons hebben toevertrouwd.

WURTH
TOPA
Spelsberg
Siemens
SICK
RST Elektronik
Phoenix
Mennekes
ABB
Anziplast
CCL Design
Eaton Corporation
HellermanTyton
Helukabel
Intramco
ITEQ
KPN

Hoe verloopt een samenwerking?

1

Vrijblijvende Kennismaking

Neem je contact op voor een wederzijdse kennismaking. We geven een vrijblijvende rondleiding door onze faciliteiten en leggen uit wat we voor je kunnen betekenen.

2

Inrichting & Advisering
Proeflijn

Vóór de officiële samenwerking zet CMM eerst een proeflijn op.  Hierbij instrueren we ons team met jullie aanwijzingen, voeren we verbeteringen & optimalisaties door en draaien we proef.

3

Inrichting & Opschaling Productie

Zijn onze medewerkers getraind en de lijnen optimaal ingericht? Dan gaan we aan de slag met de daadwerkelijke productie. Operationeel, technisch en strategisch begeleiden wij dit proces van A tot Z.

4

Oplevering, Distributie & Repair

We verzenden de kwalitatief hoogwaardige laadpalen van jouw merk naar de klant die erop wacht. Mocht dit interessant zijn, dan nemen we ook eventuele reparaties of refurbishment uit handen.

De voordelen van het uitbesteden van assemblagewerkzaamheden

 • Geen eigen opslagruimte(s) meer nodig
 • Schaalbaarheid die aansluit bij de onberekenbare markt van 2024 & verder
 • Verlaging van totale bill of material (BOM) kosten
 • Vereenvoudiging van interne logistieke- en operationele processen
 • Flexibilisering van je vaste kosten
Ik wil meer informatie

Waarin onderscheiden wij ons?

Meer dan 15 jaar ervaring

Dankzij onze expertise op het gebied van laadpaalassemblage hebben alle producties van de afgelopen 3 jaar 0% foutmarge gehad. Geen garantie, wel een standaard die we dagelijks nastreven!

300.000 laadpalen geassembleerd

Voor meerdere klanten, van startup tot gevestigde naam, assembleren wij laadpalen in uiteenlopende aantallen en types. Onze lijnen staan zelden stil en dus vierden wij onlangs de oplevering van de 300.000ste laadpaal.

100% focus op EV laadpalen

CMM Services is specialist in hart en nieren. Onze focus is laserscherp: wij assembleren laadpalen, laadpalen en nog eens laadpalen. Dit is waar wij van houden, ons diep in specialiseren en elke dag voor opstaan.

Volledig gecertificeerd

Dankzij jarenlange ervaring in de precisietechniek zijn onze ISO-gecertificeerde specialisten koplopers in de industrie. De EV markt en bijbehorende regelgeving veranderen continu. Wij zorgen dat jij aan alle eisen voldoet.

Lage inkoopkosten

Wij verzorgen de leveranciersselectie, voeren alle onderhandelingen, maken langetermijn-afspraken en kopen de onderdelen in. Door grootschalige inkoop tegen scherpe tarieven dragen we proactief bij aan kostenverlaging.

Afvalvermindering & milieu-impact

CMM Services helpt jou als fabrikanten om de levenscyclusvoetafdruk van je laadpaal te verkleinen. Zo behaal je een voorsprong in aanbestedingen en kun je trots zijn op een duurzaam productaanbod.

Jouw laadpaal tot in detail optimaliseren?

Laadpalen zijn storingsgevoelig. Door vroegtijdig inzicht te krijgen in kwetsbaarheden, zoals oxiderende metaals oorten of ongewenste warmtewisselingen, kun je storingen voorkomen.

Vraag nu jouw Quick Scan aan en ontvang binnen 4 werkdagen een gedetailleerd rapport met inzichten over hoe je jouw laadpaal kunt optimaliseren.

Partners die wij met assemblage vooruit helpen

Voor wie zijn onze assemblagediensten?

Onze assemblagediensten zijn bedoeld voor laadpaalfabrikanten en CPO’s die hun ‘bill of material’ (BOM) kosten willen verlagen en de kwaliteit van hun laadpalen willen  optimaliseren. Van startup tot gevestigde naam, jouw unieke behoeften en uitdagingen staan bij ons centraal.

Of je nu een beginnende speler bent die snel wil op- en afschalen of een in-house producent die zoekt naar kostenefficiëntie en kwaliteitsborging, bij CMM kun je terecht.

Laadpaalfabrikanten

 • Innovatieve startups in de laadpaalindustrie
 • Gerenommeerde laadpaalfabrikanten
 • Fabrikanten op zoek naar een secundaire assemblagepartner
 • Fabrikanten met eigen assemblagelijnen die willen uitbesteden
 • Buitenlandse fabrikanten die zoeken naar een Europese assemblagepartner
 • Buitenlandse fabrikanten die zoeken naar een Made in Holland keurmerk
Ik wil meer informatie

CPO's

 • CPO’s met hoge ‘uptime’ eisen of weinig opvangcapaciteit tijdens storingen
 • CPO’s met hoge milieueisen
 • CPO’s die een duurzaamheidsvoorsprong zoeken in hun aanbestedingstraject
 • CPO’s die hun verdienmodel willen verbeteren & optimaliseren
 • CPO’s die willen onderzoeken welke laadpaal 
in hun beheer het beste presteert
Ik wil meer informatie

Onze laadpalen hebben 0% downtime, dankzij de assemblagewerkzaamheden van CMM Services

Laadpalen zijn storingsgevoelig. Door vroegtijdig inzicht te krijgen in kwetsbaarheden, zoals X, Y en Z, kun je storingen voorkomen en de betrouwbaarheid van jouw laadpalen aanzienlijk verbeteren.

NAAM

BEDRIJF / FUNCTIE

Veelgesteld vragen

Vraag 1

Vraag 2

Vraag 3

Vraag 4

Menno Zorn

Klaar voor de volgende stap? Neem contact op met Menno.

We zijn zeer betrokken bij het in kaart brengen van de volle potentie van jouw product. Plan een gratis productscan en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact op!
* verplichte velden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.